Tuesday, July 15, 2014

First Experience in Zalora

At first, i was skeptical about this fashion online website because as you all know, sometimes when we buy something online, the product itself is different with the picture they put in their website. But Zalora have so many beautiful things in their website. They over more than 500 local brand and international ! So, i decided to try...and become so curious when my package came..




You can return it if  you don't like it.






I'm so happy when i open the package !
Its exactly like what i imagined it would be.
Totally worth the price !
I use COD payment this time, so i paid when i get my package. The service is good.

Psssttt...for those of you who is new to Zalora and already add me on my Google+ friends, you can email me because i have a voucher for you ^ ^



22 comments:

  1. bagus ce dompetnya ,belom pernah nih blanja di zalora
    but soon hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya
      baguus ya
      ntar kalau mau blanja email aku aja
      vouchernya hanya berlaku untuk pembelian pertama ^ ^

      Delete
  2. Dompetnya keren... Jadi kepengen juga. COD itu cinta??
    Trus kalo send email ke kamu dapet voucher apa ya??

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya
      aku kemarin pakai COD si Bel
      dapat voucher yang bisa dipakai untuk pembelian pertama di Zalora

      Delete
  3. Wow this is beautiful Cinta!! I love it!! Very fashionable and looks to be great quality!!!


    ChocoKittieHK holidays
    xoxoxo, Cindy⭐︎☽

    ReplyDelete
    Replies
    1. It is !!
      i'm very happy when i accept it because its beautiful
      thanks for stopping by Cindy

      Delete
  4. Aku suka belanja di zalora, pengirimannya cepet trus packagingnya juga bagus :)

    http://imaginarymi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Dompetnya bagus ^^
    q juga beberapa kali blanja di zalora.. aman dna free ongkir.. hehhehe..
    nice post dear ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya
      bisa free ongkir juga
      thank you ^ ^

      Delete
  6. suka sama detail dompetnya :D asik ya kalo di Zalora bisa COD trus free ongkir juga. packagingnya juga aman.

    xx
    http://felishmichelle.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya
      aku juga suka detilnya terutama plat gold yang di ujung2 bawah itu
      cantik aja
      yup2
      jadi tunggu terima barangnya baru bayar :D

      Delete
  7. aaaahhh cantik kali dompetnya >.<
    btw aku add circle google+ kamu ya ;)

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Salam kenal juga Moudy
      kalau nggak salah merk nya Hauer
      cuma aku coba cari lagi di Zalora kapan hari udah gak ada :(

      Delete